Θέλω να χάσω 20 κιλά. Τι να κάνω; thumbnail

Έχω ύψος 1.55 και είμαι 80 κιλά. Θέλω να χάσω 20 κιλά. Προσπαθώ αλλά δεν τα καταφέρνω. Χρειάζομαι βοήθεια όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με τα κιλά μου δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τη ζωή μου, ούτε με τον αρραβωνιαστικό μου μπορώ να περάσω καλά. Σας ευχαριστώ.

Θέλω να χάσω 20 κιλά. Τι να κάνω;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ 


ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ο κ. Ευάγγελος Ζουμπανέας  Διαιτολόγος Διατροφολόγος


                     Ιδρυτής Επιστημονικής Ομάδας Διατροφής www.diatrofi.gr


Ευάγγελος Ζουμπανέας


Με μια πρώτη εκτίμηση σύμφωνα με το ύψος και τα βάρος που σημειώνετε σίγουρα το φυσιολογικό σας βάρος θα απαιτούσε την απώλεια περισσότερων από 20 κιλών. Η επιθυμία σας όμως για γρήγορη απώλεια βάρους είναι ταυτόχρονα και η αχίλλειος φτέρνα της επιθυμία σας. Όσο πιο γρήγορη η απώλεια του βάρους, τόσο πιο εύκολα θα επαναπροσλάβετε τα χαμένα κιλά. Η αλλαγή των διατροφικών συνηθειών και η τακτική – καθημερινή άσκηση αποτελεί το μοναδικό σίγουρο τρόπο αλλαγής αλλά και μονιμοποίησης ενός φυσιολογικού σωματικού βάρους. Ένα πτυχιούχος επαγγελματίας διαιτολόγος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε με ασφαλή και υγιεινό τρόπο την επιθυμία σας.


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X