Εδώ βρίσκονται τα ακριβότερα ακίνητα της αγοράς -Τα φιλέτα της Σίλικον Βάλει που κατοικούν οι τεχνολογικοί γίγαντες  thumbnail

Εδώ βρίσκονται τα ακριβότερα ακίνητα της αγοράς -Τα φιλέτα της Σίλικον Βάλει που κατοικούν οι τεχνολογικοί γίγαντες

Οι τιμές των σπιτιών στη Βόρεια Καλιφόρνια είναι υπέρ του δέοντος ανεβασμένες, καθώς η ολοένα και αυξανόμενη τεχνολογική πρόοδος ενισχύει την όλο και πιο διογκωμένη αγορά ακινήτων.


Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση από την υπηρεσία πληροφοριών ακινήτων DataQuick, οι πωλήσεις πολυτελών κατοικιών στην περιοχή συνεχίζουν να αυξάνονται, με 2.604 σπίτια να πωλήθηκαν για πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια το περασμένο έτος. Πρόκειται για ένα άλμα ύψους 28% σε σχέση με το 2012 που αποτέλεσε τον υψηλότερο αριθμό που έχει καταγραφεί ποτέ.


Το Business Insider χάρη στην ομάδα Point2Homes συνέλεξε δεδομένα σχετικά με τα πιο ακριβά σπίτια προς πώληση σε οκτώ πόλεις της Silicon Valley: Palo Alto, Sunnyvale, Cupertino, Campbell, Monte Sereno, Los Altos, San Jose, και Mountain View.


Το Palo Alto που αποτελεί την πατρίδα των τεχνολιγικών γιγάντων όπως των Τim Cook, Marissa Mayer, και Mark Zuckerberg διαθέτει 7 από τα 15 ακριβότερα ακίνητα της αγοράς.


Δείτε τη λίστα με την τιμή των ακινήτων και θα εκπαγείτε από το πόσο ακριβά είναι αυτά τα σπίτια.

Τιμή: 3.99 εκατομμύρια δολάρια, CupertinoΤιμή: 4 εκατομμύρια δολάρια, San JoseΤιμή: 4.298 εκατομμύρια δολάρια, Los AltosΤιμή: 4.78 εκατομμύρια δολάρια, Monte SerenoΤιμή: 5.695 εκατομμύρια δολάρια, Monte SerenoΤιμή: 6.998 εκατομμύρια δολάρια, Palo AltoΤιμή: 7.5 εκατομμύρια δολάρια, Los Altos HillsΤιμή: 9 εκατομμύρια δολάρια, Palo Alto
Πηγή: www.iefimerida.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X