Σελήνη στον Υδροχόο και… ανάδρομος Κρόνος! thumbnail
Μπορεί οι ανακατατάξεις να μην είναι το… φόρτε μας,έλα όμως που πρέπει να γίνουν! Φεύγουμε από το δύσκολο κλίμα που μας επέβαλε τις προηγούμενες ημέρες η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω και ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο, με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Υδροχόου!

Σελήνη στον Υδροχόο και… ανάδρομος Κρόνος!

Μπορεί οι ανακατατάξεις να μην είναι το… φόρτε μας,έλα όμως που πρέπει να γίνουν! Φεύγουμε από το δύσκολο κλίμα που μας επέβαλε τις προηγούμενες ημέρες η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω και ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο, με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Υδροχόου!

 

Η προδιάθεση που δημιουργείται είναι για περισσότερη κοινωνικότητα, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, παρέες, εξόδους, συλλογικότητα! Γενικότερα, κυριαρχεί μια τάση για μεγαλύτερη ανεξαρτησία και μια ώθηση να κάνουμε αυτό που θέλουμε εμείς και όχι αυτό που οι άλλοι μπορεί να μας επιβάλλουν!

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου την Κυριακή


Η εβδομάδα ωστόσο έχει πολλά πλανητικά γεγονότα, και ένα από αυτά, είναι αυτό του Κρόνου, που την Κυριακή περνά σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 20 Ιουλίου 2014. Και βεβαίως τα πράγματα περνούν σε μια άλλη διαδικασία, πιο δύσκολη, μια και όταν μιλάμε για Κρόνο, μιλάμε για τις ‘‘σταθερές’’ που ο καθένας από εμάς έχει στη ζωή του, τις δομές μας, αυτά τα οποία έχουμε δημιουργήσει και βεβαίως αυτά πάνω στα οποία στηριζόμαστε!

 

Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο… μικροσκόπιο για επανεξέταση, μια και ο ‘‘δάσκαλος’’ του ζωδιακού, έρχεται να κλονίσει ό,τι δεν έχει γερά θεμέλια… Στις περιόδους της ανάδρομης κίνησης του Κρόνου καλούμαστε να αναθεωρήσουμε με ειλικρίνεια όλη την προηγούμενη πορεία μας και να πάρουμε θέση απέναντι σε αυτά που μπορεί να θεωρούμε ‘‘κακώς κείμενα’’ στη ζωή μας. Βεβαίως, το μυστικό εδώ είναι πως αν εμείς δεν καταφέρουμε να ξεκαθαρίσουμε τις καταστάσεις, συμβαίνουν τα γεγονότα εκείνα, που τις ξεκαθαρίζουν αυτά, αντί για εμάς!

 

Δηλαδή, παίρνει άλλος τη θέση που θα έπρεπε να παίρναμε εμείς και δίνει την λύση! Να ξέρετε πως οτιδήποτε φεύγει από την ζωή μας, με την διέλευση του Κρόνου, είναι και αυτό που πλέον δεν έχει τίποτα άλλο πια να μας προσφέρει και αναγκαστικά περνά στο κουτί των… αναμνήσεων!

 

Και οικονομικά ζητήματα έρχεται να… ανακατέψει ο Κρόνος όλο το επόμενο διάστημα, συχνά φέρνοντάς μας μπροστά σε παλαιότερες κινήσεις μας, που καλούμαστε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να διαχειριστούμε και να επιλύσουμε!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Κρόνο


ΤαύροιΛέοντεςΣκορπιοί και Υδροχόοι, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, το σίγουρο είναι πως θα μπουν στην διαδικασία ενός… γενικού ξεκαθαρίσματος και επαναπροσδιορισμού σε πολλούς τομείς της ζωής τους. Ναι, είναι δύσκολο, είναι όμως επιβαλλόμενο να πετάξουμε οτιδήποτε μας κράτα δεμένους στο παρελθόν και σε καταστάσεις, που πλέον δεν έχουν τίποτε να μας προσφέρουν! Άλλωστε μην ξεχνάτε πως… η χαρά είναι κάτι που κερδίζεται! Πηγή: www.myastro.gr 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X