Ψηφίδης: Ο Σκόρδας απέτυχε, να πάει σπίτι του

Την απορία του για ποιο λόγο δεν αποχωρεί ο Λάμπρος Σκόρδας από την στιγμή που η απόφαση του σώματος της Γ.Σ ήταν να διοριστεί νέα διοίκηση, εξέφρασε ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Γιάννης Ψηφίδης.Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» ο Ψηφίδης:
Για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη με τις δύο διοικήσεις:
«Η χθεσινή συνέλευση ήταν αρκετά ήρεμη, γιατί έλλειπε το ΔΣ που ηγείται στης ΠΑΕ Άρης. Η διοίκηση Σκόρδα δημιουργεί αντιδράσεις και αυτό δεν το καταλαβαίνω. Όλοι όσοι έχουμε περάσει από διοικήσεις του Άρη τα ακούσαμε γιατί θεωρήθηκε ότι θέλουμε την καρέκλα, ενώ ο ίδιος έχει γαντζωθεί σε αυτήν. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αποχωρεί αφού όλοι θέλουν μια αλλαγή. Δεν φτάνει ότι δεν πραγματοποίησε την απόφαση του κόσμου, αντί να πάει στο σπίτι του και να αφήσει ήρεμο τον σύλλογο μήπως και σωθεί, κάνει τέτοιο θέμα».
Γιατί ο Σκόρδας δεν αποχωρεί:
«Θεωρεί ότι η καρέκλα είναι δική του. Δεν μπορεί να μην δεν θέλει να συνεχίσει ήρεμα η ομάδα. Ο κόσμος που είναι μεγαλομέτοχος αποφάσισε να τον αλλάξει. Δεν απέδειξε ότι είναι ο σωτήρας της ομάδας. Έχασε πάρα πολλά ο Άρης και από το ήθος του και από την αξιοπρέπεια του, τη χρονιά μάλιστα που γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής του. Μπορεί να είναι άρρωστος με την καρέκλα. Εμείς όταν ήρθε η ώρα πήγαμε στο σπίτι μας. Ήμουν στη σύνθεση του Δεκεμβρίου. Ήταν πολύ μεγάλο λάθος της ΚΜΑ να επαναφέρει τον Σκόρδα. Είναι παράτυπος πρόεδρος ο Σκόρδας αφού δεν είχαν αναγγελθεί εκλογές. Υπάρχει η διαδικασία να μαζευτούν 10-20 υπογραφές και να τον στείλουμε σπίτι του».
Γιατί δεν υπάρχει συμμετοχή του κόσμου και καθορίζουν την τύχη του Άρη λίγα άτομα:
«Από τα έντεκα χιλιάδες (11.000) που είναι εγγεγραμμένα μέλη, χθες παραβρέθηκαν μόνο εξακόσια (600) άτομα. Κάνω έκκληση να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να σώσουμε τον Άρη. Παρακαλώ τον Σκόρδα να πάει σπίτι του αμέσως και να αφήσει τον Άρη να προχωρήσει μπροστά. Δεν επιτρέπεται να πάμε στον αγώνα μεθαύριο με τέτοιες προϋποθέσεις».

Σχετικά άρθρα