Αλαφούζος: Μεγαλύτερο κέντρο και προπονητικό κέντρο

Ο Μάρκους Μπεργκ κέρδισε το φλουρί στην κοπή της πίτας του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Αλαφούζο να εύχεται να κλείσει με θετικό τρόπο η φετινή χρονιά, κάτι που πάντως θα εξαρτηθεί τις επόμενες μέρες, όπως είπε, ενώ για τη νέα σεζόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε ότι στόχος είναι το Τριφύλλι να έχει μεγαλύτερο γήπεδο στην Λεωφόρο, μεγαλύτερη ακαδημία και μεγαλύτερο προπονητικό κέντρο…
Την εκδήλωση προλόγισε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αγησίλαος Τουμαζάτος ο οποίος πριν καλέσει τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού στο βήμα τόνισε: "Εύχομαι σε όλους τρία πράγματα. Υγεία, Δύναμη και επιτυχίες. Θα κόψουμε τρία κομμάτια. Ένα κομμάτι για την ομάδα, ένα για το γήπεδο στη Λεωφόρο μας και ένα για όλη τη μεγάλη Παναθηναϊκή οικογένεια".

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος τόνισε: "Να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά. Ήταν δύσκολη χρονιά η φετινή και ελπίζω να κλείσει καλά για την ομάδα. Αυτό θα εξαρτηθεί και τις επόμενες μέρες, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει βήματα προόδου. Εύχομαι τη νέα περίοδο να έχουμε μεγαλύτερο γήπεδο, μεγαλύτερη ακαδημία και μεγαλύτερο προπονητικό κέντρο καθώς όπως έχω ξαναπεί φιλοδοξούμε να ξεκινήσουμε τα έργα στο Κορωπί στα τέλη Μαρτίου".

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Μάρκους Μπεργκ που κληρώθηκε και πήρε δώρο αξίας 16.000 ευρώ (συλλεκτικό ρολόι, δωρεά χορηγού). Παράλληλα, υπάλληλοι της ΠΑΕ κέρδισαν μια τηλεόραση Sony αξίας 1500 ευρώ, smartphones, tablets, 2ήμερα στον Αστέρα και στην Κυλλήνη, playstations, 6μηνη συνδρομή Nova, δωροεπιταγές από την Adidas και τα Marks and Spencer, γεύματα στον Διόνυσο και στο Ιθάκη, παπούτσια, παπλώματα, πορτοφόλια μέχρι και βιολογικούς καθαρισμούς.

Σχετικά άρθρα