Γλύκος: Τώρα κύπελλο και πρωτάθλημα

Στροφή στις δύο εναπομείναντες στόχους, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του Κυπέλλου και της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα κάνει στροφή πλέον ο ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ο Παναγιώτης ΓλύκοςΠαράλληλα ο έλληνας τερματοφύλακας, που πραγματοποίησε μία ακόμα καλή εμφάνιση, τόνισε πως ήταν κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του αγώνα η αποβολή του Κώστα Κατσουράνη στο 70ό λεπτό.
 
«Ήταν κομβικό σημείο η κόκκινη κάρτα γιατί από εκεί και πέρα άρχισαν να μας πιέζουν πολύ. Ήταν μία καλή εμφάνιση κι αυτό είναι που κρατάμε. Θα θέλαμε να προχωρήσουμε περισσότερο, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε καλά και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, θα συνεχίσουμε με στόχους πλέον το κύπελλο και το πρωτάθλημα», είπε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να πω ότι κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Από μία φάση μπορείς να δημιουργήσεις ευκαιρία, όπως έγινε με την στημένη φάση, την κεφαλιά του Κατσουράνη και την ευκαιρία του Μαντούρο. Θα μπορούσαμε να βάλουμε το γκολ και να είναι διαφορετική η εικόνα».

Στο αν άξιζε ο ΠΑΟΚ να αποκλειστεί με 0-4 γκολ: «Δεν θα έλεγα ότι αξίζαμε αυτή την διαφορά των τεσσάρων γκολ. Και στην Τούμπα το γκολ ήταν από λανθασμένη απόφαση του διαιτητή και εδώ ήρθε η κόκκινη κάρτα και όλα άλλαξαν από εκεί και μετά. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί το παλέψαμε πολύ, θα κοιτάξουμε να το ξεχάσουμε. Ανήκει στο παρελθόν. Θα κρατήσουμε τις καλές στιγμές από όλη την πορεία μέχρι τώρα».

Για την αποβολή του Κατσουράνη: «Θεωρώ ότι είναι υπερβολική και αυστηρή. Και ο Κώστας αυτό λέει, είδαμε και το ριπλέι. Ο διαιτητής άλλο θεώρησε και έγινε έτσι το παιχνίδι πολύ δύσκολο για μας».
 
 

Σχετικά άρθρα