Εξώδικο ΑΣ και ΚΜΑ σε Σκόρδα

Η δικαστική διαμάχη για την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συνεχίζεται καθώς σήμερα ΑΣ και ΚΜΑ απέστειλαν εξώδικο στον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάμπρο Σκόρδα, ζητώντας του να παραιτηθεί. Την παραίτηση του Λάμπρου Σκόρδα από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ζήτησαν με εξώδικο που απέστειλαν στη διοίκηση της ΠΑΕ ο ΑΣ και η ΚΜΑ τονίζοντάς του ότι σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθούν δικαστικά.

Εξώδικα που ακολούθησαν των ανακοινώσεων που εξέδωσαν χθες με τις οποίες επίσης καλούσαν τη διοίκηση Σκόρδα να παραιτηθεί κάτι όμως που δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει.

Ο ΑΣ Άρης από χθες είχε αναλάβει να «τρέξει» τις διαδικασίες με το ραντεβού να έχει δοθεί ουσιαστικά για την Τρίτη, και όχι για την Δευτέρα λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας.

 Συγκεκριμένα δρομολόγησε να γίνει πράξη η αίτηση ανάκλησης της απόφασης 1176/14 του ειρηνοδικείου Θεσ/νίκης που είχε διορίσει τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ με πρόεδρό της τον Λάμπρο Σκόρδα με θητεία εξάμηνης διάρκειας.

Κι όσο για το εξώδικο που απεστάλη από κοινού από τους ΑΣ και ΚΜΑ προς τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για την πρόταση μομφής της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ στη διοίκηση Σκόρδα και η εντολή σχηματισμού νέας διοίκησης υπό τον πρόεδρο της ΚΜΑ Πάνο Στεφανίδη.

Ακόμη την άρση της εμπιστοσύνης του ΑΣ στο νυν διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης, την παραίτησή του εντός μίας μέρας και εφόσον δεν παραιτηθεί τότε όπως υποστηρίζεται θα κινηθούνε δικαστικά.

Για αυτό ουσιαστικά ΑΣ και ΚΜΑ ούτε σήμερα δεν κατέθεσαν αίτηση ανάκλησης στα δικαστήρια με τις διοικητικές εξελίξεις να τρέχουνε από εβδομάδα.

Σχετικά άρθρα