Σφαιρόπουλος: Προετοιμασμένοι για έναν δύσκολο αγώνα

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό στα Ιλίσια (1/3), με τον προπονητή των κυανέρυθρων, Γιάννη Σφαιρόπουλο, να τονίζει ότι οι ιλισιώτες καίγονται για τη νίκη και αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του πρέπει να είναι προετοιμασμένη πνευματικά και σωματικά για έναν δύσκολο αγώνα."Είναι σημαντικό ματς για μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που καίγεται για την νίκη και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι πνευματικά και σωματικά για έναν δύσκολο αγώνα.

Χρειάζεται να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης", είπε ο προπονητής του Πανιωνίου.

Από την πλευρά των παικτών, ο Χρήστος Σαλούστρος ανέφερε: "Είναι δύσκολος αγώνας.

Ο Ηλυσιακός καίγεται για την νίκη, ενώ εμείς προερχόμαστε από κακά αποτελέσματα και θέλουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Θα είναι ένα σκληρό ματς. Εχουμε προετοιμαστεί καλά και το σημαντικό είναι τι θα κάνουμε εμείς.

Θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την νίκη και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα στο τέλος θα είναι καλό για μας".

Ο κόουτς του Ιστορικού δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κέβιν Λάνγκφορντ, ο οποίος στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής (23/2) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό έπαθε ράγισμα στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα, που τοποθετείται από δύο έως τρεις εβδομάδες.

Σχετικά άρθρα