Με απουσίες στην Τρίπολη ο Πανθρακικός για το διπλό

Με αρκετές απουσίες ταξιδεύει για την Τρίπολη η αποστολή του Πανθρακικού για τον αγώνα με τον Αστέρα, αφού πέρα από τα δεδομένα προβλήματα για τον Ακη Μάντζιο προέκυψαν και απουσίες της τελευταίας στιγμής. Παρόλα αυτά, η ομάδα της Κομοτηνής θα κατέβει στην Αρκαδία με στόχο τη νίκη.Αναχώρησε η αποστολή του Πανθρακικού για την εκτός έδρας συνάντηση της 27ης αγωνιστικής της Super League με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον 5ο της βαθμολογίας Αστέρα Τρίπολης.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και από εκεί αναχώρησαν για το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης (πτήση 11:30 για Αθήνα). Η άφιξη στην πρωτεύουσα υπολογίζεται περίπου στις 12:30 και από εκεί οδικώς για την Τρίπολη όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση.

Από την αποστολή απουσιάζουν οι τραυματίες Λαδάκης, Κουτσόπουλος και Κάσες, ο τιμωρημένος Αχιλλέας Σαρακατσάνος καθώς και ο Μαμούτ Σεϊδάν που ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να μείνει στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Πασχαλάκης, Χασομέρης, Ρομέου, Ιγκόρ, Σέρτζιο Μολίνα, Ντιόγκο, Ζδράβος – Ρίζος, Χρήστου, Μπέν Σαμπάτ, Τζάνης, Τριανταφύλλου, Καθάριος, Εμπόου, Μακρυδημήτρης και Μπαϊκαρά.

Σχετικά άρθρα