Φλίσκας: Νίκη για να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη

Καθοριστικό παιχνίδι χαρακτήρισε το ματς με τον Λεβαδειακό ο Κώστας Φλίσκας. Ο αρχηγός της Ξάνθης ανέφερε πως η ακριτική ομάδα πρέπει να πάρει τη νίκη, ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.Αναλυτικά όσα είπε ο Φλίσκας στη Nova:

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι. Ο αντίπαλος έχει την ψυχολογία, αλλά εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Είναι τελικός για εμάς για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις».
Για το αν υπάρχει πίεση: «Σίγουρα γιατί οι τελευταίες ομάδες έχουν μειώσει τη διαφορά από εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε όπωσδήποτε για να ξεφύγουμε».

Για τον αντίπαλο: «Στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει τον καλό του εαυτό. Τα δύο τελευταία παιχνίδια έχει κερδίσει και αυτό τους έχει δώσει ψυχολογία. Δεν πρέπει να βιαστούμε. Χρειάζεται ηρεμία και όχι άγχος για να πάρουμε τη νίκη».
Για το αν υπάρχει ηρεμία: «Πρέπει να κερδίσουμε. Υπάρχει ηρεμία αλλά μέχρι ένα σημείο. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να πάρουμε και τα επόμενα παιχνίδια και να φύγουμε απ’ τη δύσκολη θέση. Υπάρχει αυτοπεποίθηση και πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζεται».

Σχετικά άρθρα