Μαρτίνες: Να βγούμε νικητές στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Σε εκδήλωση της ΠΑΕ που έγινε στην μπουτίκ του Παναιτωλικού, ο Μαρτίνες παρέλαβε το βραβείο του ως ο κορυφαίος στο παιχνίδι με την Καλλονή και μίλησε για την εμφάνιση του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.Η απονομή έγινε στην μπουτίκ του Παναιτωλικού από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Κώστα Τάκο.

Ο Μαρτίνες στις δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω αυτό το βραβείο. Οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής με βοήθησαν σ’ αυτό. Είναι μια πολύ καλή αίσθηση αυτή η διάκριση στο ξεκίνημά μου με τον Παναιτωλικό. Ευχαριστώ τον κόσμο που ψήφισε και θέλω να συνεχίσω τη δουλειά για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να βάλουμε τα δυνατά μας και να βγούμε νικητές από το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ήμαστε πολύ δυνατοί στο γήπεδό μας και αν μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό εκτός έδρας, τότε ελπίζουμε σε μια καλύτερη θέση».

Ο Κώστας Τάκος, που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για 15 χρόνια και είναι τρίτος στη λίστα των ποδοσφαιριστών με 388 συμμετοχές, αναφέρθηκε στον νικητή του διαγωνισμού και στην ομάδα: «Ο Μαρτίνες είναι ένας ποδοσφαιριστής που έλειπε απ’ την ομάδα, όπως έδειξε στο παιχνίδι με την Καλλονή στο χρόνο που αγωνίστηκε. Δίκαια επιλέχθηκε από τους φιλάθλους να πάρει αυτό το βραβείο. Είμαι ικανοποιημένος και από τη γενικότερη πορεία της ομάδας, που έχει φτάσει τόσο ψηλά όσο ποτέ στην ιστορία της. Τώρα υπάρχει ο χρόνος να γίνει ακόμα καλύτερος προγραμματισμός και να εμφανιστεί περισσότερο ανταγωνιστικός ο Παναιτωλικός στο νέο πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια ο Μαρτίνες υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Παναιτωλικού, που βρέθηκαν στη μπουτίκ για να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής και προμηθεύτηκαν προϊόντα της ομάδας.

Σχετικά άρθρα