Μάρκοβιτς: Μια ακόμη πρόκληση

Ο ΚΑΟΔ θα ψάξει να τριτώσει το καλό κάνοντας το τρία στα τρία αύριο στην Ρόδο στο παιχνίδι με τον Κολοσσό με τους Έντιν Μπάβτσιτς και Τζέι Γκόβαν Μπράουν να δίνουν το παρών.Παρόντος των Έντιν Μπάβτσιτς και Τζέι Γκόβαν Μπράουν να δίνουν το παρών ο ΚΑΟΔ θα ψάξει να τριτώσει το καλό κάνοντας το τρία στα τρία αύριο στην Ρόδο στο παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Δράμας θα ψάξει την δέκατη νίκη της που θα ισοδυναμεί με την εξασφάλιση της παραμονής της και ένα ακόμη βήμα προς τα πλέι οφ.

Ο Βόσνιος τεχνικός των Δραμιών Νέναντ Μάρκοβιτς έκανε λόγο για παιχνίδι πρόκληση τονίζοντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Ο αγώνας με τον Κολοσσό είναι μια ακόμα πρόκληση για την ομάδα μας. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που καίγεται για την νίκη, αλλά ξέχωρα από αυτό είναι μια πολύ καλή ομάδα με αρχές στο παιχνίδι της, που θεωρούμε ότι την αδικεί η βαθμολογική της συγκομιδή. Έχει πολύ έμπειρους παίκτες που ξέρουν να διαβάζουν το παιχνίδι και θα πρέπει η συγκέντρωση και η προσπάθεια μας για 40′ να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο για να μπορέσουμε να φύγουμε νικητές από τη Ρόδο".

Κι όσο για τον διεθνή φόργουορντ του ΚΑΟΔ ο Διαμαντής Σλαφτσάκης σημείωσε: "Μετά από τα δύο θετικά αποτελέσματα με Ηλυσιακό και Ίκαρο έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με μια ακόμα ομάδα που αντιμετωπίζει το παιχνίδι σαν τελικό.

Αυτό το γεγονός κάνει την προσπάθεια μας πιο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μια πρόκληση για όλους μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα. Πρέπει όμως να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για 40′ για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο".

Σχετικά άρθρα