Κεχαγιάς: Βαθμολογική ανάσα και ψυχολογία

Ο τεχνικός στης Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς, υποστήριξε ότι η νίκη επί του Λεβαδειακού πλην των τριών πόντων δίνει και ψυχολογία για τη συνέχεια στους Ακρίτες.
Ικανοποιημένος από την επικράτηση της ομάδας του επί του Λεβαδειακού ήταν ο τεχνικός της Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς που στάθηκε και στην εμφάνιση των παικτών του. Μια εμφάνιση η οποία θα δώσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας ενώ ο Κεγαχιάς σε ότι είχε να κάνει με το ματς υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν απόλυτα κυρίαρχη στο παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός είπε:

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη που προήλθε μέσα από μία καλή εμφάνιση την οποία επιζητούσαμε εδώ και αρκετό διάστημα για να μας δώσει και ψυχολογία για τη συνέχεια». Η επιτυχία αυτή δεν μας δίνει τίποτα περισσότερο από τους τρεις βαθμούς και μία βαθμολογική ανάσα.

Κρατάμε χαμηλούς τους τόνους για τη συνέχεια και κοιτάζουμε το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα στην έδρα μας» τόνισε ο τεχνικός της Ξάνθης».

Και συνέχισε: «Αξίζουν μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί από την αρχή μέχρι και το τέλος έδειξαν θέληση και πάθος για το θετικό αποτέλεσμα. Αναφορικά με το παιχνίδι, ευτυχίσαμε να προηγηθούμε γρήγορα και στη συνέχεια οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Στην συνέχεια ήμασταν καλύτεροι και φτάσαμε στο στόχο μας»

Σχετικά άρθρα