Ντόστανιτς: Αν κερδίζαμε θα ανοίγαμε την πόρτα της παραμονής

Απογοητευμένος με την εικόνα των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο δήλωσε ο προπονητής της Βέροιας, Ντόστανιτς, που τόνισε πως σε περίπτωση νίκης θα άνοιγε η πόρτα της παραμονής
"Γνωρίζαμε το στιλ παιχνιδιού του Απόλλωνα και ήμασταν προετοιμασμένοι. Πήραμε το προβάδισμα σε ένα σημαντικό σημείο του αγώνα, αλλά στην επανάληψη όχι μόνο δεν μπορέσαμε να κάνουμε το 2-0 σε κάποιες φάσεις που είχαμε και να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά αντίθετα δεχθήκαμε και την ισοφάριση", είπε αρχικά ο τεχνικός της Βέροιας και συνέχισε:

"Είμαι στεναχωρημένος για τους παίκτες μου, οι οποίοι τα έδωσαν όλα στα τρία τελευταία παιχνίδια. Αν κερδίζαμε σήμερα θα ανοίγαμε την πόρτα για την παραμονή στην κατηγορία. Τους είπα στα αποδυτήρια ότι θα πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να πάμε να πάρουμε βαθμούς από την Καλλονή".

Για τα λάθη που έγιναν στην άμυνα, είπε: "Ίσως να φταίει το άγχος και η πίεση που είχαν οι παίκτες μου. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και να κάνουμε ευκαιρίες. Είπαμε να προσπαθήσουμε με σωστές πάσες να βγούμε μπροστά αλλά δεν τα καταφέραμε".

Για το αν σημαίνει κάτι αυτό το αποτέλεσμα, τόνισε: "Δεν θέλω να κρυφτώ. Σίγουρα είναι κακό το αποτέλεσμα για εμάς. Ήμασταν ανώτεροι από τον Απόλλωνα αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Κάθε ματς από δω και πέρα θα είναι δύσκολο. Οι παίκτες σίγουρα είναι κουρασμένοι και θα προσπαθήσουμε με κάποιες αλλαγές στη συνέχεια να αποκτήσουμε φρεσκάδα".

Σχετικά άρθρα