Πετράκης: Να επιστρέψουμε στις νίκες

Ο ΠΑΣ προέρχεται από ένα κακό άδικο αποτέλεσμα, όπως τόνισε ο Γιάννης Πετράκης και θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Πλατανιά.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πετράκης στη Nova:

Για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Από δω και πέρα δεν υπάρχουν εύκολα ματς και ο καθένας κοιτάζει το καλύτερο για τον εαυτό του. Προερχόμαστε από ένα κακό και άδικο αποτέλεσμα. Δουλεύουμε κάθε μέρα και θέλουμε να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα».
Για την ήττα από τη Βέροια: «Ο κόσμος έχει το δίκιο του. Απ την άλλη μεριά, δεν μπορούσαμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα γιατί δεχτήκαμε γκολ στο τέλος. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο και κοιτάμε μπροστά».
Για την ομάδα του Πλατανιά: «Σεβόμαστε τον Πλατανιά αλλά κοιτάμε τα δικά μας δεδομένα και η θέλησή μας είναι αυτή που καθορίζει το αποτέλεσμα. Δεν κοιτάμε ποτέ τον αντίπαλο και αυτά που έχει».
Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΣ για να πάρει κάτι θετικό: «Υπάρχει μεγάλος σεβασμός στον Κο Αναστασιάδη, ο Πλατανιάς είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τα δικά μας θετικά στοιχεία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο με βάση τις δυνατότητές μας και τις αδυναμίες του αντιπάλου».

Σχετικά άρθρα