Πήρε βαθμό η Καλλονή στη Ν. Σμύρνη

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Κολοβό, αλλά η Καλλονή έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τη Νέα Σμύρνη, χάρη σε γκολ του Αναστασιάδη. Πρώτο εκτός έδρας "Χ" για τους νησιώτες μετά από 12 αγώνες.Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Κολοβό, αλλά η Καλλονή έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τη Νέα Σμύρνη, χάρη σε γκολ του Αναστασιάδη. Πρώτο εκτός έδρας "Χ" για τους νησιώτες μετά από 12 αγώνες.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε για τον Πανιώνιο στο 17ο λεπτό, όταν από μπαλιά του Λάζνικ στον Κολοβό ο δεύτερος δεν πλάσαρε σωστά και ο Χογκ απέκρουσε σωτήρια κρατώντας το μηδέν για την Καλλονή.

Οι νησιώτες απάντησαν με δυο καλές ευκαιρίες πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Αρχικά στο 39′, όταν ο Λεοζίνιο επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Ανέστης απέκρουσε σε κόρνερ και κατόπιν στο 43′, όταν από μπαλιά του Βραζιλιάνου στον Περόνε, ο Αργεντίνος έκανε το σουτ, αλλά και πάλι ο γκολκίπερ των κυανέρυθρων αποσόβησε τον κίνδυνο.

Ο Πανιώνιος πήρε κεφάλι στο σκορ στο 54ο λεπτό σε μια φάση διαρκείας στα καρέ της Καλλονής. Ο Κολοβός έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Ντούνης αρχικά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, στη συνέχεια ο Αραβίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χογκ, αλλά ο Κολοβός πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι νησιώτες δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 59′, ο Περόνε έκανε ατομιή ενέργεια και πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, αφού πέρασε μόλις άουτ. Ωστόσο, στο 70′, μετά από σέντρα του Λεοζίνιο, ο Αναστασιάδης ανενόχλητος με κεφαλιά μέσα στην περιοχή έγραψε το 1-1 για την Καλλονή.

Ο Λάζνικ προσπάθησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να δώσει τη νίκη στον Πανιώνιο στο 92′, αλλά ο Χογκ απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Αυστριακός σούταρε άουτ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Κολοβός, Ντούνης, Λάζνικ, Γιάννου (46′ Αραβίδης).
ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Γιορέντε, Ζαγκουανί, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Καλτσάς, Κεϊτά, Μανούσος (87′ Φουρλάνος), Γκαρσία, Λεοζίνιο (79′ Φαρία), Περόνε (75′ Ζος).

Σχετικά άρθρα