Χάβος: Σημαντική η απουσία του Μπικέι

Τα προσωπικά λάθη και η απουσία του Μπικέι στοίχησαν την ήττα στον Παναιτωλικό από τον Ατρόμητο, όπως δήλωσε ο Μάκης Χάβος στην συνέντευξη Τύπου, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για το χειροκρότημα.Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χάβος:

"Όταν χάνεις ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα σου 1-3 παρ’ όλο που ο αντίπαλος ήταν ικανός και ο κόσμος φεύγει από το γήπεδο και χειροκροτεί την προσπάθεια των παιδιών, νομίζω μεγαλύτερο κέρδος εκτός των τριών ή του ενός βαθμού ήταν αυτό το πράγμα. Ευχαριστώ προσωπικά τον κόσμο γιατί είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Όσον αφορά το παιχνίδι θεωρώ ότι μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο με ρυθμό και ταχύτητα. Κάναμε φάσεις και κλείσαμε τον Ατρόμητο στο δικό του μισό γήπεδο. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού από ένα λάθος μπήκαν μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε ακόμη πιο καλά. Πετύχαμε το γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ειδικά σε αυτή του Μπόγιοβιτς θα άλλαζε το παιχνίδι. Πάλι ο Ατρόμητος δεν είχε βγει μπροστά να μας δημιουργήσει προβλήματα. Ούτε σουτ δεν είχε κάνει. Έγινε όμως ένα δώρο στον αντίπαλο και μετά το 1-2 ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Το ποδόσφαιρο αυτά έχει, το ξέρουμε όλοι μας. Δυστυχώς δεν κερδίζει ο καλύτερος. Συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά και απ’ την απόδοσή τους και απ’ τη συμπεριφορά τους.

Η απώλειά του Μπικέι έδειξε στα τελευταία παιχνίδια ότι ήταν πάρα πολύ σημαντική".

Σχετικά άρθρα