Μάντζιος: Αδικούμε τους εαυτούς μας…

Πικρή γεύση αφήνει στον Πανθρακικό το 1-0 στην Τρίπολη, με τον Ακης Μάντζιο να τα "έχει" με τους παίκτες του για το πόσο εύκολα δέχονται το γκολ.Για τον αγώνα: "Υπήρχε διάθεση για καλό ποδόσφαιρο. Στο ξεκίνημα μπλοκάραμε εντελώς τον Αστέρα. Είχαμε φάσεις να βάλουμε γκολ, αλλά δυστυχώς στο δεύτερο μέρος πληρώσαμε μια αδράνεια. Προσπαθήσαμε ορθολογικά να κάνουμε το 1-1, είχαμε φάσεις αλλά δεν ήθρε. Άδικο το αποτέλσμα για την ομάδα μας, πιέσαμε και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει φάσεις. Κάθε απώλεια είναι σημαντική για εμάς. όπως ο Κάσες και ο Ίγκορ. Με τα εύκολα γκολ που δεχόμαστε αδικούμε τους εαυτούς μας. Τακτικά είμαστε καλοί αλλά δεχόμαστε εύκολα γκολ. Κλείσαμε μια σειρά δύσκολων αγώνων, κοιτάμε τον Εργοτέλη και ευελπιστούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε για να κλείσουμε καλά την χρονιά".

Για το φετινό του στόχο: "Για να είμαστε ειλικρινείς στόχος μας ήταν η παραμονή και στη συνέχεια μια ψηλή θέση στη βαθμολογία. Δεν ήμασταν έτοιμοι για πεντάδα. Ξέρουμε πού βρισκόμαστε και μέχρι εκεί".

Για το αν οι παίκτες του είχαν διάθεση: "Δεν υπάρχει στο μυαλό των παικτών ότι πιάσαμε το στόχο μας. Διάθεση υπάρχει, αλλά κάποιες φορές δεν βγαίνει και το παιχνίδι. Αν μπορούμε να πούμε πως έχουμε στόχο, είναι μια υψηλή θέση στη βαθμολογία".

Για τον Αστέρα: "Είναι πολύ καλοί παίκτες. Δεν είναι η περσινή ομάδα. Έχει κάποια κενά, αλλά έχει σίγουρα πολύ καλούς παίκτες. Είναι πάντα επικίνδυνη ομάδα που μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να κάνει γκολ. Η ομάδα μας στάθηκε καλά, αλλά στη φάση του γκολ είχαμε αυτή την αδράνεια που πληρώσαμε".

Σχετικά άρθρα