Βεργέτης: Νίκη… άλμα για τα πλέι οφ

Στο πρώτο "νεκρό" 35λεπτο, στο οποίο υπήρξαν συνεχόμενα σφυρίγματα από τον διαιτητή στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης, μετά τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης, επί του Πανθρακικού. Ο Βεργέτης μίλησε και για τον νεαρό Παπαχρήστο, ενώ έκανε λόγο για… τελειωμένη υπόθεση των πλέι οφ.Η αρχική του τοποθέτηση: "Μεγάλη νίκη που μας δίνει ένα άλμα για τα πλέι οφ. Στο πρώτο μέρος δεν έγινε καλό παιχνίδι και έχουμε δύο θέματα. Ο Πανθρακικός έπαιξε πολύ κλειστά, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως στα πρώτα 30 λεπτά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Αυτό είναι αρνητικό για τη χώρα μας. Πρέπει να συντελέσουμε όλοι για να υπάρχει ροή αγώνα για να αρέσει στον κόσμο που έρχεται ή που βλέπει από την τηλεόραση. Αν δεν υπάρχει ροή, δεν υπάρχει και ποδόσφαιρο.

Ενώ ξεκινήσαμε καλά, η μη ροή αγώνα μας έκανε να χάσουμε το ρυθμό μας, όπως μου είπαν και στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, κάναμε το γκολ και είχαμε καλές στιγμές. Θα μπορούσαμε και δεύτερο γκολ, δεν ήρθε και καρδιοχτυπήσαμε στα τελευταία λεπτά".

Για το σχόλιο της ροής του αγώνα: "Θεωρώ πως κάποιοι τραυματισμοί ήταν τραυματισμοί, ωστόσο κάποιες φορές δεν ήταν και πραγματικοί. Θα μπορούσε ο διαιτητής να φωνάξει φορείο. Δεν γίνεται να έχουμε τόσο πολύ χρόνο χωρίς παιχνίδι".

Για την τοποθέτηση του κ. Μάντζιου: "Είδα μια ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Μία που ήθελε να αμυνθεί και ένα πρώτο 35λεπτο χωρίς να γίνεται αγώνας".

Για τον Παπαχρήστο: "Πήγε πολύ καλά. Εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε. Όλοι οι παίκτες προπονούνται το ίδιο και είναι διαθέσιμοι να παίξουν όταν χρειαστεί. Τους βλέπουμε όλους με το ίδιο μάτι και τους αξιολογούμε".

Σχετικά άρθρα