Με Γ.Χ. Γεωργιάδη έως το τέλος

Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναλαμβάνει για δεύτερη φορά υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά την απομάκρυνση του Χουμπ Στέφενς.
Εδώ και μέρες συζητιόταν μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και των άμεσων συνεργατών του το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας με τον Χουμπ Στέφενς. Ο βασικός προβληματισμός ήταν αν πρέπει να του δοθεί λίγος χρόνος παραπάνω, ωστόσο και αυτός έπαψε να υπάρχει μετά το απρόσμενο, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, 2-2 με τον Εργοτέλη.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία, δεν τέθηκε καθόλου το θέμα της άμεσης αντικατάστασής του, καθώς στο μυαλό των ανθρώπων του "Δικεφάλου" ήταν ξεκάθαρο πώς η λύση άκουγε στο όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη.

Ο Γ.Χ. θα έχει σήμερα μία τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να αναλάβει και τυπικά το χρίσμα του διαδόχου του Στέφενς, καθώς έχει ήδη ενημερωθεί από χθες για την πρόθεση του μεγαλομετόχου να κοουτσάρει την ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου.

Από αύριο θα αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα, αφού σήμερα δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδυάζουν την επιλογή Γεωργιάδη με την ενδεχόμενη έλευση του Φερνάντο Σάντος το καλοκαίρι. "Αν δεν είχε σίγουρη λύση στο μαυλό του ο Σαββίδης, δεν θα πήγαινε τόσο εύκολα στον Γεωργιάδη" λένε χαρακτηριστικά και μένει να φανεί αν θα δικαιωθούν σε λίγους μήνες.

Σχετικά άρθρα