Ουζουνίδης: Κουρασμένος ο ΠΑΟΚ, μπορούσαμε και τη νίκη

Την πεποίθησή του πως ο Εργοτέλης θα μπορούσε να έχει κάνει την ολική ανατροπή και να κερδίσει τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης
Ο προπονητής του Εργοτέλη σχολίασε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ευχήθηκε περαστικά στον Ολαϊτάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM

«Καταρχήν να πω περαστικά στον Ολαϊτάν. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό, γιατί είναι και νεαρός. Πρόκειται και για παίκτη που έχει προσόντα», είπε πριν αναφερθεί στα αγωνιστικά.

Για το παιχνίδι με το ΠΑΟΚ:«Από τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι πολύ στάθηκαν στο 2-2 και στον τρόπο που ήρθε, αλλά και το 0-2 ήταν πλασματικό. Ο ΠΑΟΚ μας είχε απειλήσει μόνο με ένα φάουλ μετά το γκολ που έβαλε, ενώ εμείς είχαμε ευκαιρίες πριν δεχθούμε το πρώτο και το δεύτερο γκολ. Το 2-2 μας άφησε μια πικρία γιατί θα μπορούσαμε να είχε πάρει κάτι παραπάνω. Κρατηθήκαμε στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν όσο πιεστικοί θα θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Όμως, ήταν κουρασμένος ο ΠΑΟΚ από την Πέμπτη λόγω του ματς με την Μπενφίκα και ξέραμε ότι ο χρόνος κυλούσε υπέρ μας».

Για την… κοιλιά που έκανε ο Εργοτέλης κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Ίσως ήταν ο εφησυχασμός., διότι όταν βρίσκεσαι ψηλά συμβαίνει και αυτό. Έχασε η ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν τη συνοχή και την αγωνιστικότητα που είχε στην αρχή. Όμως, έχει καλό ρόστερ και θα φαινόταν ξανά σε κάποια στιγμή, όπως και συνέβη».

Για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Έπαιξε σωστά και οργανωμένα ο Παναθηναϊκός. Είχε υπομονή στο παιχνίδι του. Δεν ήταν συγκεντρωμένος ο Ολυμπιακός, ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν και ακολούθησαν οι παίκτες το πλάνο του προπονητή. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, αν και το σκορ είναι μεγάλο σε έκταση. Το πλάνο λειτούργησε όπως έπρεπε. Τα εύσημα πάνε στους παίκτες και στον προπονητή. Υπάρχουν καλοί Έλληνες προπονητές και χρειάζεται να τους δοθεί χρόνος. Ευτυχώς δόθηκε στον Γιάννη, αν και στην αρχή δεν του πήγαν όλα καλά».

Σχετικά άρθρα