Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Ατρόμητος

Με σταθερά ανοδική πορεία ο Ατρόμητος φιγουράρει πλέον στη δεύτερη θέση, ισοβαθμώντας με τον ΠΑΟΚ
Το ντέρμπι των αιωνίων και το διαζύγιο ΠΑΟΚ-Στέφενς έχουν μονοπωλήσει την επικαιρότητα, αλλά ο Ατρόμητος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα και συνεχίζει ακάθεκτος.

Η ομάδα του Περιστερίου κέρδισε και στο Αγρίνιο και έγινε η πρώτη ομάδα, που το καταφέρνει φέτος αυτό στο… κλουβί του Παναιτωλικού. Εκεί, που υπενθυμίζουμε δεν νίκησε ο Ολυμπιακός και οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ ηττήθηκαν.

Ο Ατρόμητος μάλιστα κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη φορά φέτος τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αφού είχε προηγηθεί και το 0-2 για το Κύπελλο.

Βέβαια αυτή τη φορά χρειάστηκαν οι δέκα αποκρούσεις του Τσέναμο, που πραγματικά ήταν μία ομάδα μόνος του, αλλά κι αυτός μέλος του Ατρόμητου είναι απολαμβάνει το δικό του μερίδιο της επιτυχίας.

Παρότι η προφυλάκιση έφερε αρχικά προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας, ο Γιώργος Παράσχος, οι συνεργάτες του, αλλά και οι διοικούντες έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανεπηρέαστη την ομάδα.

Ο Ατρόμητος, που πλέον έχει στις τελευταίες 16 αγωνιστικές μόλις μία ήττα, κάλυψε την διαφορά που τον χώριζε από τον ΠΑΟΚ, τον έπιασε στη δεύτερη θέση και κάνει όνειρα για Champions League ενόψει πλέι οφ.

Αν ξεκινούσαν αύριο άλλωστε τα πλέι οφ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος θα έμπαιναν στο μίνι πρωτάθλημα με ένα βαθμό, ενώ Παναθηναϊκός και Αστέρας με κανέναν.

Σχετικά άρθρα