“Αφιερωμένη στον κόσμο μας η νίκη επί του Ολυμπιακού”

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα τη φετινή σεζόν είναι δίπλα της και αυτό δεν το ξεχνούν οι πράσινοι. Γι’ αυτό το λόγο, μάλιστα, οι παίκτες του Τριφυλλιού αφιέρωσαν τη νίκη επί του Ολυμπιακού στους οπαδούς τους.Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν ξεχνούν τη στήριξη των οπαδών τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν αλλά κυρίως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο στην Λεωφόρο και όπως έλεγαν άπαντες το διπλό στο Καραϊσκάκης ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσαν να τους κάνουν για να τους το ανταποδώσουν.

Οι πράσινοι έλεγαν μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού: "Κανείς μας δεν είχε ξεχάσει την τρομερή στάση των οπαδών μας μετά την ήττα στον πρώτο γύρο με γκολ στις καθυστερήσεις. Το διπλό στο Καραϊσκάκη ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να ανταποδώσουμε όλη αυτή την εκπληκτική στήριξη που βιώνουμε από τον κόσμο και θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου οι φίλαθλοί μας να χαμογελούν".

Μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη, με το οποίο έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε για ακόμα μία χρονιά η μοναδική ομάδα που κατέκτησε ένα πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Η ομάδα του Τριφυλλιού το 1964 αναμένεται, λοιπόν, να τιμηθεί από την ΠΑΕ στον αγώνα με τον Αρη το ερχόμενο Σάββατο.

Σχετικά άρθρα