Τα εισιτήρια για το ΠΑΟ – Λαμποράλ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους για τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει του αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague (7/3).Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της πως συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του Top16 της Ευρωλίγκας απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή (7/3, 9.45μ.μ.) στο ΟΑΚΑ.
Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» μπορούν να τα προμηθεύονται, τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» (ωράριο λειτουργίας 10π.μ. με 6μ.μ.), όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος Ωράριο Λειτουργίας: 10.00 – 20.00), αλλά και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 13876  (χρέωση 0,96€/λεπτό από σταθερό και 1,09€/λεπτό από κινητό τηλέφωνο).
Την ημέρα του αγώνα (Παρασκευή 7/3) τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 6μ.μ. προκειμένου να διαθέσουν στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού όσα εισιτήρια τυχόν περισσέψουν".

Σχετικά άρθρα