Χωρίς Ουσέρο με Εργοτέλη και Παναιτωλικό ο Αστέρας

Ο Φερνάντο Ουσέρο συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες με τον Αστέρα να αποφασίζει σε ποιες αγωνιστικές θα εκτίσει την ποινή του. Ο αρχηγός του Αστέρα, Φερνάντο Ουσέρο, συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει από δύο παιχνίδια της ομάδας. Ο Αργεντινός μέσος αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στους αγώνες κόντρα σε Εργοτέλη και Παναιτωλικό.

Ο Αστέρας υποδέχεται τον Εργοτέλη την 29η αγωνιστική, ενώ παίζει εκτός με τον Παναιτωλικό την 30η.

Μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε ο Στάικος Βεργέτης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να ξεκουραστούν ενόψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, συνεχίστηκε σήμερα το πρωί το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν εναντίον του Πανθρακικού έκαναν ενεργητική αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν κανονικά προπόνηση.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και ο Λούι, με μοναδική εξαίρεση τον Δημήτρη Κουρμπέλη που βρίσκεται με την εθνική ελπίδων για τον κρίσιμο αγώνα με την Τουρκία. Ο αγώνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα γίνει την Τετάρτη στην Κατερίνη (16.30).

Από αύριο το πρωί θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία του Αστέρα για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, όπου ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει τους Μουνάφο και Γκόιαν, που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν πώς δεν θα αγωνιστούν στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Σχετικά άρθρα