Αναστασίου και Ατζαγκούν επισκέφτηκαν τον Ολαϊτάν

Η περιπέτεια της υγείας του Μάκλ Ολαϊτάν δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που μετά την ανθοδέσμη και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση από την ΠΑΕ, είχαμε και επίσκεψη του Γιάννη Αναστασίου και του Αμπντούλ Ατζαγκούν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού!Σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ολαϊτάν, η αντιπαλότητα πάει περίπατο. Κάτι που φάνηκε από την πρώτη στιγμή κιόλας, που ο άσος των ερυθρολεύκων έπεσε στο έδαφος χάνοντας τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να καλούν αμέσως σε βοήθεια, ενώ και ο γιατρός των πρασίνων, Παναγιώτης Κουλουμέντας έτρεξε να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, η πράσινη ΠΑΕ έστειλε ανθοδέσμη και ευχές για ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ενώ την Τρίτη ο Ολαϊτάν δέχθηκε και επίσκεψη από μέλη της οικογένειας του Τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου και ο ποδοσφαιριστής Αμπντούλ Ατζαγκούν βρέθηκαν στο νοσοκομείο "Metropolitan" όπου νοσηλεύεται ο Νιγηριανός επιθετικός και είχαν μια σύντομη συνομιλία μαζί του, μεταφέροντας και τις ευχές των συμπαικτών τους προς αυτόν.

Ο Ολαϊτάν, ο οποίος κάνει παρέα εκτός γηπέδων με τον Ατζαγκούν, χάρηκε ιδιαίτερα για την απρόσμενη επίσκεψη και τους ευχαρίστησε για την κίνησή τους.

Σχετικά άρθρα