Κοκότοβιτς στον Ολυμπιακό Βόλου

Σε συμφωνία με τον Ντράγκαν Κοκόβιτς ήρθε τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου! Μπορεί ο Παναγιώτης Τζαναβάρας να περίμενε την απάντηση των ερυθρολεύκων στις συζητήσεις που είχαν, αλλά η διοίκηση του Ολυμπιακού έδωσε τα χέρια με τον Σέρβο τεχνικό! Ο Κοκότοβιτς έχει βρεθεί ξανά στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου τη σεζόν 200-2001, αλλά δεν έμεινε για πολύ στην ερυθρόλευκη ομάδα. Στην Ελλάδα έχει δουλέψει επίσης σε Καλαμάτα, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναργειακό, Απόλλωνα, Ναυπακτιακό, Καλαμαριά, Ατρόμητο και Πανσερραϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν χαλάρωμα το πρωί της Δευτέρας υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σ. Πετσιμέρη, που πάντως και αυτός αποτελεί παρελθόν και από υποχρέωση προς την ομάδα γύμνασε τους παίκτες. Την Τρίτη είχαν ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για την Τετάρτη για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Εν τω μεταξύ συνάντηση ορισμένων ποδοσφαιριστών με άνθρωπο της διοίκησης που αναμένεται να αναλάβει ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, έγινε την Τρίτη, ώστε να συζητηθεί και να διαπιστωθεί το πρόβλημα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας και δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

Μετά τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο πάντως, ασκήθηκε έντονη κριτική σε ορισμένους παίκτες στα αποδυτήρια και υπήρξε προειδοποίηση ότι κάποιοι από αυτούς θα γυμνάζονται μόνοι τους. Το σίγουρο είναι ότι με την έλευση του νέου προπονητή θα ξεκαθαρίσουν πολλά. 

Σχετικά άρθρα