Βέροια: Διεθνής ο Μπεν!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος με την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ, οδήγησαν τον Μοχάμεντ Μπεν για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα της χώρας του!
Ο 24χρονος επιθετικός της Βέροιας κλήθηκε να δώσει το παρών στον φιλικό αγώνα των Κομόρων με την Μπουρκίνα Φάσο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι οι Κομόρες είναι μέλος της FIFA εδώ και εννέα χρόνια και συμμετέχουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής (Κόπα Αφρικα), αλλά και σε τουρνουά των νησιών του Ινδικού Ωκεανού.

Όπως ήταν φυσικό, ο πρώτος σκόρερ των «κυανέρυθρων» απουσίαζε από την σημερινή προπόνηση της ομάδας του, με την επιστροφή του να είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο Πέμπτη.

Κατά τα λοιπά, μετά το διήμερο ρεπό ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία για έναν ακόμη τελικό που ακολουθεί, αυτόν με την Καλλονή την ερχόμενη Δευτέρα 10/05 στο ΟΑΚΑ.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών του και συγκεκριμένα του τιμωρημένου Νίκου Γεωργιάδη και του τραυματία Αλέξη Αποστολόπουλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάταγμα στο κουτουπιέ.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη με προπόνηση που θα διεξαχθεί στις 3μμ στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Σχετικά άρθρα