Δίωρη ομιλία Παπαδόπουλου ενόψει Παναθηναϊκού

Η προπόνηση του Άρη άρχισε με δύο ώρες καθυστέρηση γιατί τόσο διήρκεσε η ομιλία του Σούλη Παπαδόπουλου στους ποδοσφαιριστές του.
Η σημερινή πρωινή προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για τις 11:00 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αλλά η πόρτα των αποδυτηρίων άνοιξε μετά από δύο ώρες.

Μία ομιλία που περιστράφηκε γύρω από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου και για την ύστατη προσπάθεια που πρέπει να γίνει για την επίτευξη της παραμονής της ομάδας στην Super League.

Μέσα από τα λόγια του ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να πετύχει ανύψωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του ενώ προς το τέλος του δίωρου έγινε και διάλογος.

Μάλιστα πριν την έναρξη της ομιλίας του είχε συνομιλία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα, που βρέθηκε στο Δασυγένειο και παρακολούθησε όλη την προπόνηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι απόντες από το μεθαυριανό παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό θα είναι οι τιμωρημένοι Μπακασέτας, Μπουγαΐδης και Αγκάνθο και αμφίβολοι λόγω των τραυματισμών τους οι Καμινιώτης και Πουλίδο.

Από σήμερα επέστρεψαν οι διεθνείς Διούδης, Μπακασέτας και Μπουγαΐδης στη διάθεση του Παπαδόπουλου που φαίνεται να έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στο βασικό σχήμα.

Ειδικά όσον αφορά την τετράδα της άμυνας επικρατέστεροι είναι οι Γιαννίτσης και Κύργιας να αποτελέσουνε το κεντρικό δίδυμο έχοντας για αριστερό μπακ τον Βανγκέλι και δεξί τον Βλάχο.

Ακόμη φανέλα βασικού φαίνεται πως θα πάρει ο Κουσίδης και επίσης θέση στον άξονα διεκδικούνε οι Σουνάς και Ηρακλής.

Σχετικά άρθρα