Νέα ΑΜΚ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ καλεί όλους τους μετόχους της εταιρίας σε έκτακτη γενική συνέλευση, για θέματα όπως η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
Ο ΠΑΟΚ περιμένει το αποτέλεσμα των επαφών του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την Τρόικα για το θέμα της ρύθμισης χρεών ανωνύμων εταιριών και προκειμένου να είναι έτοιμος προκήρυξε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέσω της οποίας, αν όλα πάνε καλά, ο Ιβάν Σαββίδης θα βάλει τα απαραίτητα κεφάλαια για να δώσει οριστικό τέλος στο πιο "καυτό" πρόβλημα της ΠΑΕ εδώ και χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 31 Μαρτίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας – Γήπεδο Τούμπας γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και την έκδοση νέων μετοχών με την επιφύλαξη του άρθρου 13α Κ.Ν. 2190/20 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 10 Κ.Ν. 2190/20.

2. Τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.

3. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι Μέτοχοι της Εταιρίας.

Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.

Διαβάστε ΕΔΩ (http://www.paokfc.gr/wp-content/uploads/2014/03/prosklisi_gs.pdf) την πρόσκληση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την Εκτακτη Γενική Συνέλευση".

Σχετικά άρθρα