Νοκ άουτ ο Σίλντενφελντ!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Παναθηναϊκό, αναφορικά με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αρη στην Λεωφόρο.Ο Κροάτης αμυντικός του Τριφυλλιού, υπέστη οπισθοβολβική νευρίτιδα στο μάτι, νοσηλεύεται από το πρωί της Παρασκευής και θα παραμείνει για 2-3 μέρες στο νοσοκομείο, προκειμένου να λάβει προληπτικά θεραπευτική αγωγή με κορτιζόνη.

Ετσι, ο "Σίφο" ήρθε να προστεθεί στους τιμωρημένους Λαγό, Τριανταφυλλόπουλο και στους τραυματίες Καπίνο και Μπαϊράμι. Στον αντίποδα, επανέρχεται μετά απο 1 μήνα ο Μέντες, ο οποίος πιθανότατα θα είναι και στην 11άδα του Τριφυλλιού.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Καπίνο και Μπαϊράμι. Για τους υπολοίπους το πρόγραμμα περιελάμβανε  ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Η 19μελής αποστολή αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Τσαμπάκη, Αναγνωστόπουλο, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς. Χουχούμης, Μουζακίτης και Αναστασόπουλος θα παίξουν με τους Νέους.

Σχετικά άρθρα