Μπεργκ: Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό

Ο Μάρκους Μπεργκ πήρε το βραβείο του MVP της 27ης αγωνιστικής για την απόδοση του στο ματς με τον "αιώνιο" αντίπαλο και τόνισε ότι είναι καλό που τον τίμησε ο κόσμος αλλά για τον ίδιο παίζουν ρόλο οι τίτλοι.

Το βραβείο του MVP της 27ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Γιώργος Καπουράνης.

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δήλωσε:

-Για το αν έκανε την καλύτερη εμφάνιση του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού: «Δεν ξέρω. Πιστεύω ότι ως ομάδα κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια και ήταν πραγματικά καλή ομαδική δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο έκανα καλό παιχνίδι και είμαι ευτυχισμένος με την εμφάνισή μου».

-Για τον τίτλο του MVP της 27ης αγωνιστικής: «Φυσικά και πρέπει να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις κάτι, όμως εγώ θέλω να κερδίσω πράγματα με την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν η ομάδα παίζει καλά, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα να παίξει καλύτερα. Είμαστε έντεκα παίκτες στο γήπεδο- υπάρχουν και οι αλλαγές- και όταν όλοι κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν, τότε θα πετύχουμε καλά πράγματα».

-Για το αν ήταν πιο σημαντικό το γκολ που πέτυχε ή η ασίστ που έδωσε στο ντέρμπι: «Νομίζω και τα δύο. Είναι σημαντικό να προηγείσαι με 1-0 πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, όμως να "σκοτώνεις" το παιχνίδι με το 2-0 είναι εξίσου σημαντικό. Και τα δύο ήταν πολύ σημαντικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

-Για το ματς με τον Άρη: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Άρης είναι μια ομάδα η οποία θα έρθει να παλέψει πολύ σκληρά και εμείς πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Πρέπει να σκοράρουμε τις ευκαιρίες μας και να έχουμε τον έλεγχο στον αγώνα. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι έχουμε κάνει σε κάποια παιχνίδια.

Να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε νωρίς το παιχνίδι, γιατί υπήρξαν στιγμές που προηγηθήκαμε και στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ και χάσαμε βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο, όμως έχουμε αυτοπεποίθηση και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε τον αγώνα».

-Για τη επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας και τη συμμετοχή στο φιλικό παιχνίδι με την Τουρκία: «Ήταν κάτι όμορφο. Είχαν περάσει κάποιοι μήνες από την τελευταία φορά που βρέθηκα στην Εθνική ομάδα. Ήταν πολύ όμορφο να επιστρέφω εκεί. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αγωνίστηκα στο πρώτο ημίχρονο και αισθάνθηκα καλά. Έκανα τη δουλειά μου. Είναι όμορφο να επιστρέφεις στην Εθνική, όμως τώρα βρίσκομαι εδώ και πρέπει να δουλέψω σκληρά και να επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις μας για το πρωτάθλημα».

Καπουράνης: "Κόσμημα για τον Παναθηναϊκό"

Από την πλευρά του ο κ. Καπουράνης που επίσης έχει σκοράρει στο "Γ. Καραϊσκάκης" και έχει βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να φύγει νικητής από το φαληρικό στάδιο στάθηκε και στον χαρακτήρα του Σουηδού άσου και όχι μόνο στην αγωνιστική βοήθεια στο τριφύλλι λέγοντας:

«Είναι ευτύχημα που ο Μπεργκ είναι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είμαι διπλά χαρούμενος και το είπα και στον ίδιο. Γιατί εκτός από την αγωνιστική του κατάσταση η οποία είναι εξαιρετική και μας δείχνει καθημερινά το ταλέντο του, είναι και ένας άψογος χαρακτήρας, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα εντός και εκτός γηπέδου.

Νομίζω ότι είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοιος ποδοσφαιριστής να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα