Ποικιλίδης: Να κόψουμε τον βήχα στον Ολυμπιακό

Ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει ο Ολυμπιακός φιέστα τίτλου στην Τούμπα, δεν θέλει ο Παναγιώτης Ποικιλίδης. O παράγοντας του ΠΑΟΚ, τόνισε πως ο Δικέφαλος πάει για νέα αρχή στο κυριακάτικο ματς και εκτίμησε πως εύκολα ή δύσκολα η ομάδα του θα επικρατήσει των ερυθρόλευκων.«Το θέλουμε πάρα πολύ το ματς και είμαι αισιόδοξος πως θα κερδίσουμε. Υπάρχει πείσμα και θέληση από όλους τους παίκτες και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Δεν ήταν καλό το κλίμα τις προηγούμενες ημέρες, δεν έβγαζαν τα παιδιά αυτό που ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο. Ήρθε η απόλυση του προπονητή και από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμφανίσεις όπως στο παρελθόν. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτελεί ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα και πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα έρθει η νίκη», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Ποικιλίδης.
Για το πώς μπορεί να επηρεάσει η αλλαγή προπονητή: «Πάντα επηρεάζει θετικά η αλλαγή προπονητή. Αυτό θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει και την Κυριακή. Αν ήταν το πρόβλημα ο προπονητής πρέπει να φανεί αυτό στο γήπεδο. Πρέπει οι παίκτες να βγάλουν το πάθος τους, να αγωνιστούν και να καταλάβουν ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει. Μια πιθανή νίκη θα αποτελέσει βάλσαμο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και των αγώνων Κυπέλλου με την ίδια ομάδα».
Για την πιθανότητα ο Ολυμπιακός να κάνει φιέστα τίτλου στην Τούμπα: «Αυτό δεν πρέπει να γίνει σε καμία περίπτωση. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Πρέπει να τους κόψουμε το βήχα από το πρώτο λεπτό. Μπορεί να μην είναι βαθμολογικής σημασίας ο αγώνας αλλά είναι πολύ σημαντικό να μην γίνει αυτό στο γήπεδό μας. Θα προσπαθήσουμε να μην γίνει και πρέπει να το καταλάβουν και οι παίκτες ότι δεν πρέπει να γίνει».
Για τα περί αγωνιστικής κρίσης του ΠΑΟΚ που ισχυρίστηκε ο Μίτσελ: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν σε κρίση λόγω του ότι υπήρχε αυτή η αγωνιστική εικόνα. Θεωρήθηκε ότι υπεύθυνος για την κρίση είναι ο προπονητής. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει αυτός ο προπονητής, υπάρχει ο Γεωργιάδης. Εγώ πιστεύω ότι αυτός που είναι περισσότερο σε κρίση είναι ο Ολυμπιακός παρά εμείς. Το λέω γιατί αν εμείς ήμασταν πρώτοι και χάναμε από κάποια ομάδα που μισούμε με 3-0 στην Τούμπα θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα».
Για τον ορισμό του Κάκου: «Ήμουν σίγουρος ότι θα μας έβαζαν τον Κάκο. Είναι ο πιο αντικειμενικός από όλους τους διαιτητές και έχει κάνει τα λιγότερα λάθη για την ομάδα μας. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι πιθανόν να μην είναι στα παιχνίδια του Κυπέλλου και μάλλον θα βάλουν διαιτητή της αρεσκείας τους».
Για το αν υπάρχει φόβος για την μεταφορά της κόντρας ΠΑΟΚ-ΕΠΟ στο γήπεδο: «Εγώ εύχομαι αυτή η κόντρα να μεταφερθεί από τους παίκτες μας με την έννοια να βγάλουν το πάθος και την δύναμη που χρειάζεται για να κερδίσουν το παιχνίδι. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως η συμπεριφορά μας απέναντι στα κέντρα αποφάσεων θα είναι διαφορετική από εδώ και πέρα».
Για τον κόσμο: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι πώς θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι ξέρει να στηρίζει τη ομάδα και είναι πολύ σημαντικό να μη φτάσουμε σε ακρότητες, γιατί ίσως ο αντίπαλος το εκμεταλλευτεί προκειμένου να δημιουργήσει κλίμα ενόψει και των ημιτελικών του Κυπέλλου».

Σχετικά άρθρα