Χωρίς Μανιάτη, Χολέμπας, Τσόρι στην Τούμπα

Ανάσες στους Γιάννη Μανιάτη, Τσόρι Ντομίνγκεζ και Χοσέ Χολέμπας δίνει ο Μίτσελ, ο οποίος αποφάσισε να μην τους συμπεριλάβει στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.Παρά τις δεδομένες απουσίες των Μαρκάνο, Ολαϊτάν, Σαβιόλα και τους επιβαρυμένους με ένα φιλικό και ένα πολύωρο ταξίδι Πέρεζ, Βαλντέζ και Κάμπελ, ο Ισπανός προπονητής αποφάσισε να δώσει ανάσες ξεκούρασης στους τρεις ποδοσφαιριστές, ώστε να τους κρατήσει φρέσκους ενόψει του μοναδικού αγώνα με τον οποίο ασχολείται ο Ολυμπιακός τους τελευταίους μήνες και δεν είναι άλλος από τη ρεβάνς με τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ.

Την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σέποβιτς, Τόρες και Βαλντέζ.

Το πρόγραμμα αποκατάστασής του συνέχισε ο Σιόβας. Ατομικό στο γήπεδο και στο γυμναστήριο έκανε ο Σαβιόλα, όπως και ο Μαρκάνο, οι οποίοι έκαναν και θεραπεία.

Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την κατοχή και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με διπλό και στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ).

Σχετικά άρθρα