Συνεχίζει με Αλβέρτη για όλη τη σεζον

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα είναι οριστικά ο διάδοχος του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού και αυτός, που θα καθοδηγήσει το Τριφύλλι έως το τέλος της σεζόν. Η διαχείριση του ρόστερ η αιτία του διαζυγίου
Τον Αλβέρτη θα βρει στον πάγκο του Παναθηναϊκού η επόμενη μέρα της απομάκρυνσης του Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έθεσαν όλα τα δεδομένα επί τάπητος και παρότι οι αρχικές σκέψεις έκαναν λόγο για άμεση πρόσληψη νέου προπονητή, τελικά επιλέχθηκε λύση εκ των έσω.

Διάφορα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι (Κατσικάρης και Μαρκόπουλος έδειχναν να βρίσκονται ψηλά στη λίστα), ωστόσο επιλέχθηκε η λύση του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως παρά την απειρία του ο Αλβέρτης θα παίξει σημαντικό ρόλο στην συσπείρωση της ομάδας. Δίπλα του μάλιστα θα τοποθετηθεί και ένας έμπειρος προπονητής, που θα πάρει θέση ως βοηθός του. Το όνομά του θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Παράλληλα, αυτό, που βγαίνει προς τα έξω ως αιτία του διαζυγίου είναι η διαχείριση του ρόστερ από τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό θεωρούν πως ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν ακολούθησε το πλάνο, που είχε συμφωνηθεί το καλοκαίρι και έκανε λόγο για το χτίσιμο μίας νέας ομάδας με βάθος τριετίας.

Παίκτες όπως ο Παππάς και ο Γιάνκοβιτς θα αξιοποιήθηκαν όπως θα έπρεπε σύμφωνα με τους διοικούντες, ενώ η υπερχρησιμοποίηση των βασικών και η συνολική εικόνα της ομάδας οδήγησαν το Τριφύλλι στην απομάκρυνση του έλληνα τεχνικού.

Σχετικά άρθρα