Δάγκωσε τους Λύκους με 6άρα η Μπάγερν!

Δεν έδειξε έλεος στη Βόλφσμπουργκ η Μπάγερν, συντρίβοντάς την στο σπίτι της με 6-1 για την 24η αγωνιστική της Bundesliga! Της… κακομοίρας γίνεται στην ουρά στη βαθμολογία, με το Αμβούργο και τη Στουτγγάρδη να μην μπορούν κερδίσουν στις έδρες τους την Αίντραχτ Φρανκφούρτης και την Μπράουνσβαϊγκ, αντίστοιχα. Εκτός έδρας ισοπαλία με το Ανόβερο για την Μπάγερ Λεβερκούζεν, ξέσπασε με 4άρα στη Χόφενχαϊμ η Σάλκε. Ονειρα Ευρώπης κάνει η Αουγκσμπουργκ μετά το διπλό στην έδρα της Γκλάντμπαχ.

Η Βόλφσμπουργκ έκανε το λάθος να προηγηθεί στην αναμέτρηση με την Μπάγερν. Στο 17′ ο Νάλντο άνοιξε το σκορ για τους Λύκους, ωστόσο στο 26′ ο Σακίρι ισοφάρισε σε 1-1 για να ακολουθήσει η… καταιγίδα του δεύτερου μέρους.

Από 63′ έως το 80′, δηλαδή σε λιγότερο από 20 λεπτά η Μπάγερν πέτυχε πέντε γκολ! Από δύο έβαλαν Μάντζουκιτς και Μίλερ και ένα ο Ριμπερί, οδηγώντας τους Βαυαρούς στον θρίαμβο με 6-1!

Μεγάλη σε έκταση και ουσία νίκη πέτυχε η Σάλκε, που με χατ τρικ του Χούντελαρ και ένα γκολ του Ομπάσι, έφτασε στο επιβλητικό 4-0 της Χόφενχαϊμ.

Οι Βασιλικοί Μπλε συγκατοικούν πλέον στην 3η θέση με τη Λεβερκούζεν, που αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με το Ανόβερο. Οδυνηρή ισοπαλία με το ίδιο σκορ και για το Αμβούργο κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Το Αμβούργο βρίσκεται στη θέση των μπαράζ παραμονής μαζί με τη Στουτγκάρδη, που με τη σειρά της αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της με την ουραγό Μπραουνσβάιγκ.

Σχετικά άρθρα