Κεχαγιάς: Αδικο το αποτέλεσμα

Άδικη χαρακτήρισε την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς μετά την λήξη της αναμέτρησης.
Με την τύχη τα έβαλε ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς χαρακτηρίζοντας άδικη την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης ενώ τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται περισσότερη αποτελεσματικότητα.

"Δυστυχώς ήρθε ένα αποτέλεσμα που ήταν πέρα για πέρα άδικο. Η τύχη δεν ήταν μαζί μας, αλλά μετά το γκολ του αντιπάλου τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Ο Αστέρας αν και μπήκαμε δυνατά ισορρόπησε το παιχνίδι. Μετά το γκολ αντιδράσαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που αξίζει τη θέση που βρίσκεται.

Το τελικό αποτέλεσμα που θα ήταν δίκαιο είναι η ισοπαλία. Κρατάμε την προσπάθεια και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά. Δεν έχω προσωπική άποψη για το γκολ της Τρίπολης, οι παίκτες μου λένε ότι έγινε φάουλ στη φάση. Υπάρχει άγχος, μετά από ήττα στην έδρα σου προβληματίζεσαι, κρατάμε τη θέληση που είχαμε, δεν νομίζουμε να υπάρξει πρόβλημα ώστε να μπλέξουμε με τις χαμηλές θέσεις. Δουλεύουμε στην δημιουργία φάσεων, δεν είχαμε σήμερα όμως τις καλές τοποθετήσεις παιχτών.

Πάμε δυνατά στην συνέχεια να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στο αποτελεσματικό κομμάτι. Στο τέλος παίξαμε με τρεις αμυντικούς, πήραμε το ρίσκο να ανοιχτούμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο με ό,τι κινδύνους προκύπτουν από κάτι τέτοιο"

Σχετικά άρθρα