Μίτσελ: Απαντήστε στην αμφισβήτηση

Σε μια προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και ενόψει του αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, ο Μίτσελ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καλώντας τους να αποδείξουν ότι κανείς δεν πρέπει να αμφισβητεί την ανωτερότητα της ομάδας.Η τελευταία του ομιλία πριν αναχωρήσει η αποστολή για τη Θεσσαλονίκη:

«Μιλάνε όλοι για εμάς επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι. Δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν να μιλάει άσχημα για εμάς και για την προσπάθεια που κάνουμε.

Δουλεύετε σκληρά, έχουμε κάνει σπουδαία δουλειά φέτος και ό,τι έχουμε κερδίσει το έχουμε κερδίσει δίκαια. Είμαστε η καλύτερη ομάδα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κοιτάξτε τι γίνεται με την Μπάγερν. Είναι 20 βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα, αλλά κανείς δεν λέει ότι είναι κακό το πρωτάθλημα. Μόνο ότι η Μπάγερν είναι καλύτερη από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Το ίδιο ισχύει και για εμάς.

Δεν μπορεί να μας αμφισβητήσει κανείς για ένα κακό αποτέλεσμα και πρέπει να τους δείχνουμε συνεχώς ποιοι είμαστε, για να μην έχουν να λένε».

Σχετικά άρθρα