Λάβρος Άντιτς με Μπαρτζώκα

"Φωτιές" ανάβει στον Ολυμπιακό ο Πέρο Αντιτς, ο οποίος κατηγορεί τον Γιώργο Μπαρτζώκα ότι είχε υπογράψει στην Φενέρμπαχτσε πριν τους τελικούς της Α1 με τον Παναθηναϊκό και ότι η ομάδα που έκανε το back to back στην Ευρωλίγκα ήταν του Ντούσαν Ιβκοβιτς.Στο πρώτο μήνυμά του στο twitter, ο Σκοπιανός φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς έγραψε: "Ο Ολυμπιακός δεν είναι Μπαρτζώκας ή Άντιτς. Αυτός ο σύλλογος είναι ιστορία. Έδωσα το 1000% και δεν υπέγραψα με άλλη ομάδα πριν τελειώσει η σεζόν".

Στην συνέχεια πόσταρε το τατουάζ που έκανε στο χέρι του με το σήμα της Θύρας 7, γράφοντας: «Θρύλος για πάντα», με τον Κάιλ Χάινς να του απαντάει: «Αδερφός»!

Στη συνέχεια έβαλε τις… φωτιές: «Ομως κάποιος υπέγραψε με τη Φενέρμπαχτσε πριν τους τελικούς. Ψάξτε λοιπόν ποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό και ποιος τον χρησιμοποιεί για να πάρει περισσότερα λεφτά», εννοώντας το προσύμφωνο που είχε υπογράψει ο Γιώργος Μπαρτζώκας με την τουρκική ομάδα, σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι δεν έκαναν χρήση της οψιόν να ανανεώσουν αυτόματα τη συνεργασία τους.

Και για το τέλος άφησε το… "Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς άφησε την ομάδα σε αυτόματο πιλότο και κατακτήσαμε πάλι την Ευρωλίγκα. Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Εχω επίγνωση κάθε λέξης που λέω. ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ".

Σχετικά άρθρα