Εκανε πλάκα ο Ατρόμητος, 4-0 τον Πανιώνιο

Με δύο γκολ του Παπαδόπουλου και από ένα των Νάσου και Ούμπιντες ο Ατρόμητος κέρδισε πολύ εύκολα με 4-0 τον Πανιώνιο στο Περιστέρι
Πριν προλάβει να ξεκινήσει το παιχνίδι, ο Ατρόμητος το τελείωσε. Με πρωταγωνιστή τον Παπαδόπουλου, που σημείωσε δύο γκολ, και ένα του Νάστου στα πρώτα 26 λεπτά η ομάδα του Παράσχου, που ήταν εξαιρετική, προηγήθηκε με 3-0 και ουσιαστικά καθάρισε το τρίποντο. Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να προβάλει την παραμικρή αντίδραση και το γκολ του Ούμπιντες στο 63′ ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Οι περιστεριώτες πλέον βρίσκονται μόνοι στη 2η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ, ενώ οι κυανέρυθροι παρέμειναν στο +6 από τη θέση των μπαράζ και χρειάζονται ακόμα μερικούς βαθμούς για να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκε στο ματς ο Ατρόμητος. Μόλις στο 3′ από εκτέλεση κόρνερ ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ανέστη κάνοντας το 1-0. Οι παίκτες του Πανιωνίου προσπάθησαν να ανεβούν, άφησαν χώρους και το πλήρωσαν. Στο 23′ οι γηπεδούχοι αναπτύχθηκαν εξαιρετικά στην αντεπίθεση, ο Παπαδόπουλος έβγαλε στον κενό χώρο για τον Νάστο και ο τελευταίος από κοντά νίκησε τον Ανέστη ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Πριν συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι έγινε και το 3-0. Ο Μπρίτο τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο κι εκείνος με πλασέ χρίστηκε ξανά σκόρερ. Μετά από αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι άφησαν το πόδι από το γκάζι και ως το τέλος του ημιχρόνου δεν έκαναν άλλη ευκαιρία. Ωστόσο, ήταν αρκετά σοβαροί με αποτέλεσμα να μη δεχτούν και φάση από τους "κυανέρυθρους" που ήταν σε όλη τη διάρκεια του 45λεπτου προβληματικοί.

 Ίδια ήταν και η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου με τον Ατρόμητο να κυριαρχεί από την αρχή μέχρι το τέλος. Από σέντρα του Γιαννούλη ο Καραμάνος στο 52′ απείλησε, ενώ οκτώ λεπτά μετά ο Δημούτσος έστειλε με σουτ την μπάλα άουτ. Στο 63′, όμως, η πολύ καλή συνεργασία Καραμάνου και Μπρίτο κατέληξε σε γκολ. Μπορεί ο Ανέστης να απέκρουσε το σουτ του τελευταίου, αλλά ο Ούμπιδες από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Για κάποια λεπτά ακόμα οι γηπεδούχοι συνέχισαν να επιτίθενται και να δημιουργούν ρήγματα από τις δύο πλευρές. Στο 69′ ο Ανέστης μπλόκαρε σουτ του Γκαρσία, στο 73′ το σουτ του Καραμάνου δε βρήκε στόχο, ενώ στο 77′ ο Ούμπιδες από καλή θέση δεν έπιασε την μπάλα όπως θα ήθελε. Το τελευταίο δεκάλεπτο δεν είχε κάτι το αξιοσημείωτο με εξαίρεση ένα σουτ του Μητρόπουλου, το οποίο έφυγε άουτ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΠΑΡΑΣΧΟΣ): Τσέναμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης (66′ Γιαννούλης), Δημούτσος, Γκαρσία, Ούμπιδες, Μπρίτο (84′ Κιβρακίδης), Καραμάνος, Παπαδόπουλος (75′ Φωτάκης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ): Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Ντούνης (64′ Καμπάνταης), Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου (46′ Λάσνικ).

Σχετικά άρθρα