Μακριά από τα μετάλλια η Κυριακοπούλου

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και τερμάτισε στην τελευταία θέση ξεπερνώντας μόνο τα 4.30 στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο άλμα επί κοντώ, ενώ έσπασε και το κοντάρι της.
Ο τελικός στο άλμα επί κοντώ δεν πήγε όπως θα το περίμενε η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμεινε στα ρηχά και αυτό της έδωσε την τελευταία θέση.

Η Κυριακοπούλου ξεκίνησε στα 4.30 τις προσπάθειες της ύψος το οποίο ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια.

Στη συνέχεια δοκίμασε στα 4.45, αλλά στην πρώτη της προσπάθεια έσπασε το κοντάρι της. Μάλιστα η πτώση ήταν τόσο κακή, που οριακά δεν χτύπησε στην βαλβίδα. Η Κυριακοπούλου άφησε τα 4,45 μ. προκειμένου να ηρεμήσει από το ατύχημα και να διαπιστώσει αν το χτύπημα στο χέρι ήταν σοβαρό και δοκίμασε τρεις φορές ανεπιτυχώς στα 4,55 μέτρα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κυριακοπούλου είχε ανάλογο ατύχημα. Πριν από χρόνια τραυματίστηκε σοβαρά όταν χτύπησε με το κεφάλι στη βαλβίδα. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη ταξίδεψε στο Σόποτ με 4,72 μ., που είναι μια από τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο και της επέτρεπε να διεκδικήσει μια θέση ψηλά στην τελική κατάταξη.

Σχετικά άρθρα