Και στο τέλος κερδίζει ο… Λεβαδειακός!

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, ο Λεβαδειακός νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στη Λιβαδειά για την 28η αγωνιστική και έκανε… άλμα παραμονής.Με τη νίκη αυτή ο Λεβαδειακός αποκτά  έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε ένα "μαξιλαράκι" οκτώ βαθμών από τη θέση του μπαράζ και ουσιαστικά πρέπει να… αυτοκτονήσει για να χάσει την κατηγορία.

Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός που είχε προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπούντιμιρ (πρώτο γκολ του Κροάτη με τη φανέλα του Παναιτωλικού), έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει ΟΦΗ και ΠΑΣ και να βρεθεί στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Αγρινίου μπήκε μπροστά στο σκορ πριν καλά – καλά κυλήσουν 100 δευτερόλεπτα από τηνέναρξη του αγώνα, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μπουντιμιρ με κοντινό πλασέ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κονέ ισοφάρισε με φάουλ σε 1-1, ενώ στο 5ο λεπτό του έξτρα χρόνου ο Χαραλάμπους κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κουτρουμάνου, ο οποιος αποβλήθηκε. Στο 85′ είχε προηγηθεί η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Γκάλο.

Την εκτέλεση του πέναλτι ανέβαλε ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπρακάλι, γράφοντας το τελικό 2-1.

Σχετικά άρθρα