Παράσχος: Εκπληκτική εμφάνιση, αλλά δεν παρασυρόμαστε

Απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και με την σοβαρότητα, που διαχειρίζονται οι παίκτες του τόσο τους αγώνες, όσο και την υψηλή βαθμολογική θέση του Ατρόμητου δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος μετά το 4-0 επί του Πανιωνίου
Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Κάναμε μια εκπληκτική εμφάνιση, συνδυάζοντας καλό ποδόσφαιρο και μεγάλο σκορ. Ο Πανιώνιος ήθελε να μας αιφνιδιάσει, αλλά δεν του βγήκε. Αυτό που με ευχαριστεί ιδιαίτερα είναι πως είμαστε σοβαροί σε όλα τα ματς.

Δεν παρασυρόμαστε από τη βαθμολογική μας θέση και έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας, ενώ δεν βγάζουμε τραυματισμούς. Συνεχίζουμε με αυτά τα 15-16 παιδιά, που παλεύουμε όλη τη σεζόν, μέχρι τα πλέι οφ».

Για τη χρησιμοποίηση του Μπάλλα ως δεξί μπακ: «Σκεφτόμασταν εδώ και καιρό να χρησιμοποιήσουμε τον Μπάλλα ως δεξί μπακ. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή του. Αν βελτιωθεί και επιθετικά, μπορεί άνετα να παίξει αυτή τη θέση».

Για το ντεμπούτο του Κιβρακίδη: «Ο Κιβρακίδης είναι ταχυδυναμικός και μπορεί να αγωνίζεται ως μπακ, αλλά και ως εξτρέμ».

Για την πίεση των επιθετικών: «Οι τέσσερις επιθετικοί μας κάνουν πολλά χιλιόμετρα και πιέζουν πολύ τον αντίπαλο. Αυτό μας βοηθάει».

Σχετικά άρθρα