Προβληματισμένος ο Τίγρης, σύσκεψη με Μπάγεβιτς-Δέλλα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηρόδοτο και είχε μίνι σύσκεψη μετά το τέλος του αγώνα με τους Μπάγιεβιτς και Δέλλα.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, επισκέφτηκε τα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια και συνομίλησε με τους Δέλλα και Μπάγεβιτς για την εικόνα της ομάδας.

Για ακόμα ένα ματς η εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ προβλημάτισε και έφερε μουρμούρα στην κερκίδα. Για το λόγο αυτόν αμέσως μετά τη λήξη του ματς ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, όπου είχε μια μίνι σύσκεψη μαζί με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανό Δέλλα.

Μάλιστα, ο Τίγρης για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος έμεινε στο ΟΑΚΑ αρκετή ώρα μετά τη λήξη του ματς, φεύγοντας από το Στάδιο σχεδόν τελευταίος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει καμία επιπόλαια κίνηση, καθώς ο Μελισσανίδης εμπιστεύεται απόλυτα τους ανθρώπους που έχει στο πλευρό του και απλά θέλησε να συνομιλήσει μαζί τους, ώστε να μάθει από πρώτο χέρι τι φταίει για τις άσχημες εμφανίσεις που πραγματοποιεί στα τελευταία ματς η ομάδα.

Σχετικά άρθρα