Μίτσελ: Την άλλη εβδομάδα θα είμαστε πρωταθλητές

Ο Μίτσελ αρνήθηκε να σχολιάσει την απόδοση του Τάσου Κάκου, τόνισε πάντως πως στον Ολυμπιακό υπάρχουν άτομα που δικαιούνται να έχουν παράπονα για την διαιτησία εννοώντας προφανώς πως θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη ο Ινσαουράλδε όταν χτύπησε τον Εντινγκά.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το αν ο Ολυμπιακός περνάει μια μίνι κρίση δεδομένου πως αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα: "Την επόμενη εβδομάδα θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση τιου τίτλου. Πολλοί θα θέλανε να είναι σε μια τέτοια κρίση… Θέλαμε σήμερα την νίκη, όμως η δουλειά που έχουν κάνει οι παίκτες μας μέσα στη σεζόν έχει ως αποτέλεσμα την επόμενη εβδομάδα να είμαστε πρωταθλητές. Εγώ θα μιλούσα καλά για τους αντιπάλους αντί να μιλάω άσχημα για τον Ολυμπιακό".

Για την ενδεκάδα που παρέταξε: "Δέκα παίκτες μας έλειπαν με τις Εθνικές τους ομάδες και πολλοί ταξίδεψαν πάνω από 20 ώρες για να έρθουν την Παρασκευή. Κάποιοι δικαούνται να ξεκουραστούν γιατί έχουμε εναλλακτικές λύσεις και πρέπει να τις χρησιμοποιούμε. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε την κατάσταση κανενός παίκτη γιατί έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας. Οχι μόνο με την Μάντσεστερ, αλλά και τα ματς Κυπέλλου που είναι επίσης σημαντικά".

Για το αν άλλαξαν τα σχέδια μετά τον τραυματισμό του Ιμπαγάσα: "Σχεδιάσαμε σήμερα να έχουμε την κατοχή και να έχουμε τον έλεγχο στο κέντρο. Δεν ξέρουμε αν έπαιξε ρόλο η αποχώρηση του Ιμπαγάσα στο ότι δεν το κάναμε αυτό".

Για την εικόνα του ματς: "Σήμερα ήταν ωραίο ματς. Υπήρχε ισορροπία. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και σε αυτό οφείλεται πως δεχτήκαμε τα δύο γκολ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες και το ότι η διαφορά μας στη βαθμολογία είναι πολύ μεγάλη είναι γιατί κατά την διάρκεια της χρονιάς ήμασταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Περιμένουμε δύο σημαντικά ματς στο Κύπελλο. Σήμερα απειληθήκαμε μια φορά σε ένα σουτ του Αθανασιάδη και απέκρουσε ο Ρομπέρτο. Οι υπόλοιπες σέντρες δεν θεωρώ πως ήταν απειλή".

Για το αν έχει κάποιο παράπονο από την διαιτησία: "Ποτέ δεν μιλάω για τους διαιτητές, ακόμη κι αν μας κατηγορούν πως είναι υπέρ μας. Σίγουρα θα υπάρχουν άτομα στην ομάδα μας που θα έχουν παράπονα και θα έχουν δίκιο σε αυτό. Σήμερα του έδωσα συγχαρητήρια (σ.σ. εννοεί στον Κάκο) και πιστεύω πως ήταν έξυπνος. Αλλά από μένα δεν θα ακούσετε κριτική για τον διαιτητή".

Σχετικά άρθρα