Μάντζιος: Όσο πιο ψηλά γίνεται

Ο Άκης Μάντζιος από την στιγμή που η ομάδα του έχει εξασφαλίσει την παραμονή δήλωσε ότι ο Πανθρακικός πάει για όσο το δυνατόν ψηλότερα και δήλωσε ότι του αρέσει να δουλεύει με νέους παίκτες και να τους δίνει χρόνο συμμετοχής.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του επί του Εργοτέλη έμεινε ο Άκης Μάντζιος ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι από εδώ και στο εξής στόχος είναι η ομάδα να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ο νεαρός τεχνικός στάθηκε και στην χρησιμοποίηση νεαρών παιδιών από τον Πανθρακικό:

"Συνεχίζουμε με στόχο να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Κοιτάμε παιχνίδι – παιχνίδι και μακάρι να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά όπως ο Αθανασιάδης και ο Καθάριος".

Είπε αρχικά και συνέχισε:

«Κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία θέλαμε και χρειαζόμασταν. Ήμασταν καλύτεροι από το ξεκίνημα , όπως και όλη τη διάρκεια. Είχαμε απέναντι μας έναν ποιοτικό αντίπαλο τον οποίο και περιορίσαμε. Είχαμε διάθεση, προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα, ωστόσο δεν απείλησε ιδιαίτερα».

Για τα νέα παιδιά που παίρνουν χρόνο συμμετοχής:

«Είναι καλό να δίνεις ευκαιρίες σε νέα παιδιά, όπως ο Καθάριος και ο Αθανασιάδης. Μέσα από τα λάθη μαθαίνουν και έχουν τις προοπτικές να προχωρήσουν. Μου αρέσει να δουλεύω με νέα παιδιά».

Σε ερώτηση για τον Ιγκόρ, πρώτου σκόρερ της ομάδας που δεν έχει σκοράρει τον τελευταίο 1.5 μήνα απάντησε:

«Από τη στιγμή που βρίσκουμε λύσεις δεν με προβληματίζει. Κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο. Δεν προβληματιστήκαμε από τις ήττες γιατί είχαμε καλή εικόνα».

Σχετικά άρθρα