ΟΚ ο Βίτορ, θλάση στους προσαγωγούς ο Λάζαρ

Όσοι δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έπαιξαν απέναντι στην Κ20 του ΠΑΟΚ. Όλα "ΟΚ" με Βίτορ, νέες εξετάσεις την Τρίτη ο Λάζαρ, που έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς

Την Τρίτη θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος του Κοστίν Λάζαρ. Ο Ρουμάνος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακού και έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς.

Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις την Τρίτη ενώ ο Μιγκέλ Βίτορ που αντικαταστάθηκε χθες δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Από εκεί και πέρα όσοι δεν έπαιξαν απέναντι στον Ολυμπιακό, έπαιξαν οικογενειακό διπλό με την Κ20 (όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, με τους Σαλπιγγίδη, Τζαβέλλα και Κατσουράνη να απουσιάζουν με άδεια λόγω εκδήλωσης της Εθνικής ομάδας).

Για την Τρίτη ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα επιστρέψουν την Τετάρτη το πρωί στις προπονήσεις.

Επιπλέον αποφασίστηκε ότι ο Εργκούς Κάτσε που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του εναντίον της Καλλονής.

Σχετικά άρθρα