Ανανδρη επίθεση στην οικογένεια του Ντιόγκο

Επίθεση από οπαδούς της Πορτουγκέζα δέχθηκαν η μητέρα και η αδερφή του Ντιόγκο στην αναμέτρηση με την Παλμέιρας, στην οποία αγωνίζεται ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού.Ο Ντιόγκο Λουίς Σάντο ήρθε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό από την Πορτουγκέζα και μετά το πέρασμα του από τους ‘ερυθρόλευκους’ επέστρεψε στην Βραζιλία, αρχικά ως δανεικός σε Φλαμένγκο και Σάντος και στην συνέχεια ως παίκτης και πάλι της Πορτουγκέζα.
Μετά από μια καλή σεζόν με τα χρώματα της τελευταίας, ο 27χρονος επιθετικός μεταγράφηκε στην Παλμέιρας, γεγονός που δεν του συγχώρησαν οι οπαδοί της Πορτουγκέζα αν λάβουμε υπόψιν το γεγονός που συνέβη την περασμένη Πέμπτη (6/3), όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Πακαέμπου για το πρωτάθλημα της Παουλίστα.
Η 13χρονη αδερφή του Ντιόγκο, Γκαμπριέλα, δέχθηκε φραστική επίθεση από νεαρό άνδρα που συνέχισε να την πειράζει και επιχείρησε να την αγκαλιάσει.
Εκείνη φυσικά αντέδρασε αλλά δέχθηκε κλωτσιά από οπαδό της Πορτουγκέζα και όταν η μητέρα του Ντιόγκο, Κλαούντια, προσπάθησε να προστατέψει την κόρη της δέχθηκε με την σειρά της μια κλωτσιά που την έριξε από τις κερκίδες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πλευρά.
Η μητέρα του Βραζιλιάνου άσου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η αστυνομία ενημερώθηκε για το επεισόδιο. Το συμβάν πληροφορήθηκε ο Ντιόγκο μετά την λήξη της αναμέτρησης.
 

Σχετικά άρθρα