Μπεν: Το μυαλό μου στη Βέροια

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Super League ο Μπεν Μοχάμεντ υποστήριξε πως παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τη Βέροια και δεν εξετάζει το ενδεχόμενο μεταγραφής του.
Ο Μπεν Μοχάμεντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Super League υποστήριξε πως παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τη Βέροια και δεν εξετάζει το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Ο πλέον φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας του Βορρά» με 13 γκολ και 3 ασίστ μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα της Super League όπως δήλωσε το μυαλό του είναι στις υποχρεώσεις της ομάδας του και το πώς θα καταφέρει να τη βοηθήσει να πετύχει την παραμονή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπεν ήταν:

– Πιστεύεις ότι η ομάδα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία;

«Ναι είναι πολύ πιθανό. Είμαστε μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

– Θα ήθελες να παραμείνεις και τη νέα χρονιά στην ομάδα ή αν ερχόταν κάποια πρόταση από μεγαλύτερο σύλλογο θα την αποδεχόσουν;

«Έχω συμβόλαιο με τη Βέροια μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Το μυαλό μου είναι στη Βέροια και στην επίτευξη τον στόχων της. Εάν το καλοκαίρι έρθει κάποια πρόταση για μένα από κάποια άλλη ομάδα τότε θα δούμε».

– Σας προβληματίζει ως ομάδα το γεγονός ότι δεν σκοράρουν αρκετοί ποδοσφαιριστές; Πιστεύεις ότι είναι ένας από τους λόγους που η ομάδα βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση;

«Δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά μας λείπει η τύχη και η αυτοπεποίθηση. Επίσης, μας έλειψε σε αρκετά ματς είτε η αμυντική είτε η επιθετική σταθερότητα για αυτό πιστεύω βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση».

– Πως νιώθεις που αγωνίζεσαι στη Βέροια;

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω πολύ όμορφα ως μέλος αυτής της ομάδας και χαίρομαι πάρα πολύ όταν σκοράρω και βοηθάω την ομάδα να κερδίζει».

– Τι συμβουλές θα έδινες στα νέα παιδιά που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές;

«Αυτό που έχω να πω στα νέα παιδιά είναι: Όσο δύσκολο και αν είναι, εάν κοιτάς μπροστά και αν θέτεις στόχους, σίγουρα μέσα από τη δουλειά θα τα καταφέρεις».

– Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το ελληνικό πρωτάθλημα και την πόλη της Βέροιας;

«Μου αρέσει πάρα πολύ η πόλη της Βέροιας. Είναι ιδανική για να ζει κανείς. Ο κόσμος είναι φιλικός και οι αποστάσεις αρκετά μικρές. Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι διαφορετικό από το Γαλλικό. Στη Γαλλία οι ομάδες επικεντρώνονται στην τακτική και στην άμυνα, ενώ στην Ελλάδα οι ομάδες παίζουν πιο ελεύθερα και μόνο 2-3 ομάδες έχουν διαφορά από τις υπόλοιπες».

– Είσαι ένας από τους πιο φορμαρισμένους και αγαπητούς παίκτες της Βέροιας. Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;

«Είμαι ευχαριστημένος από τον κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό να έρθει ο κόσμος ακόμα πιο κοντά μας και να μας δώσει δύναμη για τη μάχη που κάνουμε για την παραμονή. Αν το γήπεδο είναι γεμάτο σίγουρα θα τα καταφέρουμε»!

– Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ποιο επάγγελμα θα ήθελες να ακολουθήσεις και γιατί;

«Ασχολούμαι με τους υπολογιστές αρκετά χρόνια. Φοιτούσα σε κολέγιο δυστυχώς όμως σταμάτησα για να συνεχίσω το ποδόσφαιρο».

– Πως και που φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 5-6 χρόνια;

«Δεν φαντάζομαι που θα βρίσκομαι. Θα ήθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και με τη βοήθεια του Αλλάχ ελπίζω να τα καταφέρω».

– Ποιο είναι το αγαπημένο σου χόμπι;

«Μου αρέσει πάρα πολύ να περνάω τις ελεύθερες ώρες με τη γυναίκα μου και τα 2 παιδιά μου, τεσσάρων χρόνων ο μεγάλος και τεσσάρων μηνών ο μικρός».

Σχετικά άρθρα