Φοντάν φράουλας

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Για 4-6 άτομα</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 σοκολάτα κουβερτούρα λευκή 225 γραμμάρια</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κομμάτι βούτυρο (1 κουταλιά του γλυκού)</span><br /><span style="font-size: medium;">400 γραμμάρια φράουλες πολτοποιημένες στο μούλτι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε ένα μπολ βάζετε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με το βούτυρο και τα λιώνετε στον φούρνο μικροκυμάτων για 1, 5 με 2 λεπτά ανάλογα την δύναμη του φούρνου.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Στη συνέχεια κόβετε την κουβερτούρα σε ψιλά κομμάτια και βγάζετε το ζεστό ζαχαρούχο γάλα από τον φούρνο. Με μια σπάτουλα ενώνετε την λευκή σοκολάτα με το ζαχαρούχο και όταν λιώσει προσθέτετε και τις πολτοποιημένες φράουλες, ανακατεύετε απαλά με μια σπάτουλα και ρίχνετε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολλα καλύτερα για να κόβετε στο τέλος πιο εύκολα.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Αφήνετε να παγώσει καλά για 3 ώρες και σερβίρετε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα